Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΠΑΕΙ ΠΛΑΤΑΝΟ

Μετά από προγραμματισμένη συνάντηση που είχε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισαμικός με τον Δήμαρχο Κισάμου Θοδωρή Σταθάκη αποφασίστηκε να ξεκινήσει άμεσα η μελέτη και κατασκευή σύγχρονου προπονητικού κέντρου στο γήπεδο Πλατάνου, το οποίο ανήκει στον Δήμο Κισάμου.
Με την απόφαση αυτή ο Δήμαρχος Κισάμου και όλο το Δ.Σ. αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην προσπάθεια που γίνεται από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισαμικός, κάτι το οποίο από την πρώτη στιγμή φάνηκε, αλλά λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών στη χώρα δεν είχε προκύψει μέχρι τώρα κάποιο έργο.
Υπενθυμίζουμε ότι το γήπεδο Πλατάνου ήταν ποδοσφαιρικό και ο χρόνος που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση του έργου θα είναι λιγότερος σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο χώρο.
Με αφορμή την πολύ ευχάριστη εξέλιξη για την ομάδα μας ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κισαμικός, Αντώνης Ροκάκης, δήλωσε τα εξής: «Η απόφαση του Δημάρχου Κισάμου Θοδωρή Σταθάκη και του υπόλοιπου Δ.Σ. μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας. Είναι κάτι που είχε προταθεί και παλιότερα, αλλά οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες στη χώρα δεν επέτρεψαν να υλοποιηθεί. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ούτως ώστε το προπονητικό κέντρο να είναι το συντομότερο στη διάθεση της ομάδας. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και το Δ.Σ. του Δήμου Κισάμου, για την έμπρακτη στήριξή τους στην ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: