Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ

Μια και θα γίνει ο Κισαμίτικος Αύγουστος ή όπως αλλιώς το λέτε καλό είναι να καθαρίσετε και την πλατεία εκεί κάτω...τα καλάμια και τα χόρτα είναι πάνω από 2 μέτρα...... τα πεζοδρόμια μια άλλη φορά.
Παναγ. Μαρ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα κι εχθές νομιζω παρόμοιο παράπονο εδω. Αυτο που παραπονιέςτε για τα καλάμια και τα χόρτα και κλείνετε τα μάτια σας στα σκουπίδια, δεν το καταλαβαινω. Τοσο πολυ τα έχετε συνηθίσει; Όπου και να περπατήσει κανεις βρίσκει κουτάκια αναψυκτικών, αποτσίγαρα, κουτιά τσιγάρων, μπουκάλια νερού... Κι εσείς ενοχλείστε απο τη φύση; Αν μαζεύαμε ολα τα σκουπίδια της Κισσάμου και τα στιβάζαμε στη θέση των καλαμιών και των χόρτων που τοσο ενοχλούν, ο σωρός που θα δημιουργούνταν οχι 2 μέτρα ύψος θα είχε, αλλα 10.