Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΔΚ

“Απούσα” ήταν  η συντριπτική πλειονότητα των αυτοδιοικητικών από την κατεπείγουσα Γενική Συνέλευση της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Χανίων (ΤΕΔΚ) με θέμα τη διοικητική μεταρρύθμιση.
Αυτό είχε ως συνέπεια να μην πραγματοποιηθεί η συνέλευση, αφού δεν υπήρξε η αναγκαία απαρτία. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 200 μέλη μόλις 53 έδωσαν το «παρών», ενώ η συνέλευση απαιτούσε τουλάχιστον 101 για να διεξαχθεί.
Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι ότι δεν πήγε ούτε ένας βουλευτής του Νομού μας.
Μια υποψία έχω ότι  οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι οι πιο ήσυχες, Αν ξυπνήσουν και λίγο οι τοπικοί φορείς θα έχουμε μετά από πολλά χρόνια τον ικανό δήμαρχο και όχι τον διορισμένο. Για να δούμε!!!

Φυσικά όλο και κάποια κουτσουκέλα θα κάνουν, εμπιστοσύνη καμιά, αλλά προς το παρόν ούτε να κυκλοφορήσουν ..τολμούν!
Τώρα τον ρόλο του καθοδηγητή, τον αναλαμβάνουν τα σοβαρά ΜΜΕ.
Υ.Σ Αλήθεια ένα μικρούς μήκους ταινιάκι που παίζετε καθημερινά σε γνωστό κανάλι των Χανίων και αναφέρετε για τις "κακές" υποδομές του δήμου Μυθήμνης στα Νοπήγεια, γιατί βγήκε στην φόρα τώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: