Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
Ιδομενέως 33 Ηράκλειο
Η μοναδική και πρωτοφανής για τα παγκόσμια οικονομικά χρονικά περίπτωση, ανάκλησης άδειας Ασφαλιστικής εταιρείας Ζωής, ταυτίζεται με την πρωτοφανή και παγκόσμια πρωτότυπη συμπεριφορά πρώην και νυν κυβέρνησης, η οποίες με την ακραία πλημμέλεια και την αδιαφορία στο καθήκον τους πριν και μετά για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν, σε 1.000.000 άμεσα και έμμεσα ασφαλιζόμενους και τις οικογένειες τους.
Η επί σχεδόν 7 μήνες αδιαφορία και πλήρη απουσία, άμεσα υλοποιήσιμου σχεδίου για την επόμενη μέρα των ασφαλισμένων έχουν δημιουργήσει, τεράστια ανασφάλεια και ακραία προβλήματα τα οποία έχουν γίνει επώδυνα και επικίνδυνα, σε όσους ασφαλισμένους έχουν και προβλήματα υγείας.
ΑΚΟΜΗ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ :
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ:
- ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
-ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
-ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
- ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
-ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΖΩΗΣ
ΟΔΗΓΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ,..
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ
ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ
Μας κάνει εντύπωση η 29/5/10 καθησυχαστική ανακοίνωση της Ένωσης Καταναλωτών ΕΠΚΧΑΝ με ολόσωμη φωτογραφία της κας Μελάκη από τα Χανιά (του εκκαθαριστή Παντελίδη), ωσάν να  μπορούμε να ετοιμάζουμε τσάντες για την έτοιμη αποζημίωσή μας. ΜΑΚΑΡΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: