Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ .......

Γνωστός τηλεοπτικός σταθμός και συνάμα γνωστή δημοσιογράφος που απότομα την έπιασε το ενδιαφέρον  για την κατάσταση της Χώρας…. 
.....είπε με σοβαρότητα ότι τον Παπανδρέου τον συμφέρει να πάει σε εκλογές, να τις κερδίσει και να εφαρμόσει τα μέτρα …. που ήδη πήρε. Δεν μπορεί όλοι να του λένε όχι του Γιωργάκη τώρα που πάει να σώσει την Ελλάδα!!!!!
Μάλιστα με έμφαση είπε ότι η διαφορά των δυο πρώτων κομμάτων είναι στο 12,5% και ότι η Ντόρα παίζει πηδαράκια με την ιδέα αυτή.
Οργή λαού κυρία μου θα υπάρξει πολύ σύντομα….. οργή λαού ..όσο για το τι ψήφισαν οι ταλαίπωροι έλληνες και για ποιο λόγο τον Γιωργάκη ας μην το λέμε συνέχεια….. μας πούλησε όπως μας πούλησαν όλοι τους. Λίγη σοβαρότητα χρειάζεται μιας και σήμερα είναι και η γιορτή σας κυρία λίγη σοβαρότητα!!! 

Φανταστείτε ποιος θα μας σώσει, κυρία μου, όταν από την μια μας πάει στην λαιμητόμο του ΔΝΤ και από την άλλη δεν μπορεί να ελέγξει τους μηχανισμούς αισχροκέρδειας …όχι της Γερμανίας και της Αμερικής αλλά  της ίδιας του της χώρας. 
Υ.Σ Άραγε το ΔΝΤ το ρώτησαν αν θέλουν εκλογές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: