Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ-ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ



Πιάστηκε -λένε- αργά χθες το βράδυ νεκροφόρα που μετέφερε -παρακαλώ κρατηθείτε -300 λαγούς. Επειδή η κυνηγετική περίοδος του λαγού ανοίγει 16 του Σεπτέμβρη θα πρόκειται για λαθροθηρία, εφόσον η είδηση είναι και αληθινή.
Πάντως αλήθεια ή ψέματα το ξεγέννησμα των λαγών έχει αρχίσει να γίνεται χρόνια τώρα και δεν είναι και τίποτα το παράδοξο οι 300 λαγοί, όσο η ...μεταφορά τους στην Αθήνα...με την νεκροφόρα Ήμαρτον βρε παιδιά!!