Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΑΠΑΝΙΑ;

 Από τα τέλη Νοέμβρη η πρωτοβάθμια έχει ενημερωθεί ότι η δασκάλα της Γ΄ Δημοτικού θα έφευγε με άδεια εγκυμοσύνης. Το κενό της "αναπληρώνεται" από τις άλλες δασκάλες ειδικοτήτων ή από την διευθύντρια. Αυτό δημιουργεί αναστάτωση καθημερινά στους εκπαιδευτικούς αλλά και στα παιδιά που έχουν ανάγκη τη δική τους δασκάλα.
Λόγω κάλυψης ωρών από τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς οι 30 ώρες του ολοήμερου της εβδομάδας μειώθηκαν στις 9 ώρες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα και στο πρόγραμμα των γονέων.
Η προσπάθεια υποβάθμισης του σχολείου στην έναρξη της σχολικής χρονιάς έχει επιτευχθεί πλέον από το παράθυρο.
Σαν Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Κισάμου ζητάμε να τοποθετηθεί χωρίς άλλη αναβολή εκπαιδευτικός στην Γ' τάξη για να αποκατασταθεί η ομαλότητα στο καθημερινό ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: