Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Αν και απο το 14ο λεπτό έχανε ο Νέος Κισσαμικός στο Νιο Χωριό κατάφερε στο τέλος να νικήσει την αξιόμαχη ομάδα του Τιτάν με 4-1
Στο 29ο λεπτό ο Λευτέρης Κομπογεννητάκης έχασε πέναλτι ενώ στην τελευταία φάση του Α' ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπερντίο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο δεύτερο μέρος, ο Λ. Κομπογεννητάκης στο 64ο έκανε το 1-2 στο 71ο ο Γοναλάκης με πέναλτι έκανε το 1-3 και στο 80ο πάλι ο Λευτ. Κομπογεννητάκης με απευθείας εκτέλεση διαμόρφωσε το 1-4.
Νέος Κισσαμικός(Λευτέρης Βεστάκης): Τσίτσα, Ζαχαριάδης, Παπαδάκης Μ.(85΄ Γεωργανάς), Σημαντηράκης, Καστανοπουλάκης(85′ Μπρεδάκης), Γοναλάκης, Κομπογεννητάκης Λ., Κομπογεννητάκης Ζ., Οκερέκε (78′ Μπέκας), Μπερντίος (85΄Κουνελάκης), Ντόντα(67′ Ανουσάκης)
 Την Τετάρτη ειναι προγραμματισμένο απο την ΕΠΣ, που τώρα βιάζεται, ο αγώνας το Νέου Κισσαμικού με τον Ήφαιστο που έχει αναβληθεί δυο φορές εξαιτίας καιρού και Κορωνοιού. Πάντως στην ΕΠΣ Χανίων γι' άλλη μια φορά δεν λογαριάζουν κανένα και νομίζουν οτι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων ειναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις ορέξεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: