Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ...

Όπως γράψαμε προχθές θέλει μεγάλη προσοχή ακόμα και απο τους επαγγελματίες του είδους...δυστυχώς βέβαια η περιοχή μας έχει καταντήσει εκτός από άντρο τέτοιων απατεώνων μιας και όπως διαπιστώνει και η ΕΛ.ΑΣ αλλά και οι πολίτες τα φαινόμενα έχουν καταντήσει καθημερινά...   και "περιοχή ηλιθίων" αφού πέφτουμε σε παιδαριώδη λάθη που μας στοιχίζουν κόπους ζωής. 
Μάλιστα καταντούν ανούσιες και οι προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ να μας ανοίξει τα μάτια.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Flashnews.gr, πρόσφατα άγνωστος επικοινώνησε με ξενοδόχο των Χανίων σε περιοχή του Δήμου Κισάμου, και προφασιζόμενος κράτηση δωματίων και κατάφερε να τον πείσει να του δώσει τους κωδικούς e-banking, δήθεν για να καταθέσει τα χρήματα για την διαμονή του. Όμως, αντί να βάλει χρήματα, μετέφερε από τον τραπεζικό λογαριασμό του ξενοδόχου σε άλλον λογαριασμό, το ποσό των 11.000 ευρώ. Η έρευνα των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη, όπως και για δεκάδες ακόμη ανάλογες απάτες που έγιναν από την αρχή του χρόνου στο νομό Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: