Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ"

Συνεχίζει ανανεωμένο και με νέα ικανά μέλη αλλά με τον ίδιο άξιο πρόεδρο, τον αγαπητό Παντελή Κατάκη, το έργο του το νέο Δ.Σ του Συνδέσμου "Φίλοι Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου". 
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του εθελοντικού συνδέσμου "Φίλοι Αννουσακειου Ιδρύματος Κισάμου"  το οποίο εξελέγη από τις εκλογές των μελών της γενικής συνέλευσης στις 2 Μαρτίου 2022 έχει ως εξής :
Κατάκης Παντελής- πρόεδρος 
Καμβυσέλλη Φωτεινή- αντιπρόεδρος
Βερυκάκη Ελένη- γραμματέας
Περδικάκη Αγγελική- ταμίας
Σαψάκη Πηνελόπη -μέλος
Μπαντουράκης Μιχαήλ -μέλος
Καμπουράκη Κυριακή -μέλος 

Η αλήθεια ειναι οτι θα χρειαστούν πολλές σελίδες για να περιγράψουμε μόνο το έργο αυτού του σπουδαίου εθελοντικού συνδέσμου που με πρόεδρο τον κ. Παντελή Κατάκη έχει προσφέρει τεράστιες δράσεις στους ενοίκους του Αννουσάκειου γηροκομείου. Από το 2017 ως και σήμερα πάνω απο 40 δράσεις έχουν γίνει στους χώρους του ιδρύματος σκορπίζοντας χαρά και ικανοποίηση στους ενοίκους. Μάλιστα πριν την πανδημία ο εθελοντικός αυτός συλλογος δεν περιοριζόταν μόνο εντός του ιδρύματος αλλά πραγματοποίησε και 35 εξόδους σε διάφορα μέρη του Δήμου μας.
Καλή συνέχεια στο έργο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: