Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ψιλοπροβληματάκι δημιουργήθηκε στα της πόλης με την ανακοίνωση οτι κατεβαίνουν .. και άλλοι υποψήφιοι για τον δημαρχιακό Θώκο.... σε κάποιους φάνηκε οτι ειναι νωρίς, κάποιοι δεν το πίστευαν, αλλά οι κατέχοντες ξέρουν οτι οι συζητήσεις και τα ραντεβού γίνονται εδώ και καιρό... 
Κάποιοι αναρωτήθηκαν μα τόσο πολλοί θέλουν να μας σώσουν; Πως ειναι δυνατόν; 
- Εγώ πάλι λέω ...... πως να μην παρουσιαστούν τόσοι κι άλλοι τόσοι με την απραξία μας;  
Η αλήθεια ειναι ειμαστε ο ουραγός δήμος της Κρήτης και δεν υπάρχει αμφιβολία οτι και τα επόμενα χρόνια θα ειναι ίδια η κατάσταση, αφού δυστυχώς δεν υπάρχουν μελέτες, ούτε ειναι εύκολο να κάνουμε .... αν δεν μας κάνουν.
Φυσικά μην ξεχνάμε οτι η κάλπη πάντα στην Κίσαμο τα τελευταία χρόνια κάνει κόλπα και εκεί που νομίζεις οτι είσαι Βασιλιάς γίνεσαι υπηρέτης, αυτό το ξέρουν πολύ καλά όλοι ακόμα και αυτοί που διαλαλούν .... την σιγουριά τους. 
Η φωτογραφία αλληγορική και διφορούμενη... μας οδηγούν, αλλά μπορεί και να μας γυρίσουν την πλάτη στο τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: