Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΑΛΛΟ ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

Τα ΜΜΕ των Χανίων κράζουν τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή Χανίων για το χάλι των δρόμων (αυτό που βλέπετε στην πάνω φωτογραφία) μιας και δεν δικαιολογείται τουριστική πόλη να έχει μπαλώματα στους τουριστικούς δρόμους.... (Δεν έχει λάκκους απλά μπαλώματα)
Τι να πούμε και εμείς για τον περιφερειακό της Ευαγγελίστριας (κάτω φωτο) ένα δρόμο που πάνε τα παιδιά στο σχολείο αλλά και κάποιοι υπερήλικοι στην κεντρική εκκλησία. Τα χάλια ειναι γνωστά μάλιστα όσο περνά ο καιρός ο δρόμος γίνεται όλο και χειρότερος λες και έχουν άχτι σε κάποιον που μένει εκεί και δεν τον φτιάχνουν για πεισματικό.
Τις φωτο μου τις έστειλε κάτοικος της περιοχής ..εγώ πάντως έχω λύση στο πρόβλημα αυτό....
Να επιδιώκουμε να γίνεται κάθε χρόνο σε ένα τέτοιο δρόμο η παρέλαση της 25ης Μαρτίου ή της 28ης Οκτωβρίου... που απο ντροπή θα τον φτιάχνουν.
Ευτυχώς βέβαια που η Σκαλίδη ειναι σε καλή κατάσταση....
Για την διασταύρωση του Λουσακιανού δρόμου τα χάλια ειναι γνωστά.. και δεν χρειάζονται φωτογραφίες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: