Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

 Μια νέα εποχή φαίνεται πως ανατέλλει στον τομέα των ασφαλτοστρώσεων στη χώρα μας καθώς δειλά αλλά σταδιακά γίνονται βήματα προς την κατεύθυνση της χρήσης ασφαλτομίγματος που προέρχεται από ανακυκλωμένο πλαστικό.
Η πρώτη πιλοτική εφαρμογή διάστρωσης δρόμου στη Θεσσαλονίκη με αυτόν τον τύπο της πίσσας έγινε πριν από μερικές ημέρες στην οδό Μαρίνου Αντύπα, αρμοδιότητας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, μετά από πρόταση της τεχνικής Εταιρείας «Δρόμων Α.Κ.Τ.Ε».

Να μια καλή περίπτωση για μας.... να τους καλέσουμε για δωρεάν δοκιμή ..δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι, αντίθετα θα κερδίσουμε πολλά αν τυχών βγει και καλό... απο την μια θα τους δώσουμε τόνους πλαστικό που υπάρχει στις παρθένες παραλίες μας και απο την άλλη θα μας κάνουν και δρόμους βατούς. 
Καλό ειναι να δούμε βέβαια κι αν αυτό το υλικό, το ανακυκλώσιμο πλαστικό, μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε σε δρόμους Natura όπως αυτός του Μπάλου... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: