Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Ο "διευθυντής Τράπεζας της Κισάμου" ξαναχτύπησε! έτσι συστήνεται απατεώνας σε γεροντάκια και προσπαθεί να τα εξαπατήσει τηλεφωνικά. Ως και τώρα έχει πέσει θύμα ένας μόνο συμπολίτης μας, ενώ οι τρεις άλλες περιπτώσεις που έγιναν γνωστές μέσω της αστυνομίας, ευτυχώς καταλάβαν τον απατεώνα και δεν έπεσαν στα δίχτυα του, ενώ αμέσως ειδοποίησαν και το Α.Τ Κισάμου..
Η ιστορία του ειναι γνωστή .. είμαι ο διευθυντής της τάδε τράπεζας-λέει το όνομα του υποκαταστήματος αλλά και το όνομα του διευθυντή- δικαιούστε να λάβετε κάποια επιδόματα μπορείτε να μου δώσετε στοιχεία από τον λογαριασμό τους
Ο εγκέφαλος βέβαια της απάτης όπως εκτιμά η αστυνομία δεν ειναι κάποιος τυχαίος μιας και ειναι γνωστός μόνο απο την φωνή του, στα τηλεφωνήματα .. ενώ τα χρήματα μπαίνουν σε άλλους λογαριασμούς συνεργατών του.
Καλό ειναι λοιπόν να προσέχουμε όλοι ....δεν μας χρειάζονται αυτά τα "επιδόματα" και ότι συναλλαγές υπάρχουν κατ' ιδία στην τράπεζα σας, στο τηλέφωνο δεν λέμε ούτε τ' όνομα μας σε κανένα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: