Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ

 Ένας 37χρονος άνδρας απο την Σομαλία βρέθηκε νεκρός την Κυριακή το πρωί σε χαμόσπιτο που ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Κίσαμο. Τον αναζήτησαν οι γείτονες που τον τάιζαν και όταν μπήκαν στο σπίτι που διέμενε το βρήκαν νεκρό πάνω στο πρόχειρο κρεβάτι του. Στο σημείο κλήθηκε γιατρός απο το Κέντρο Υγείας Κισάμου, αλλά ο 37χρονος Αλή είχε ήδη εκπνεύσει. (πληροφορίες λένε οτι μάλλον πέθανε απο το κρύο)
Στο σημείο έφτασαν και άνδρες του Α.Τ Κισάμου αλλά όπως φάνηκε δεν διαπιστώθηκε  εγκληματική ενέργεια, ενώ ο εκλιπών τον τελευταίο καιρό φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μιας και είχε πεθάνει συγγενικό του πρόσωπο στην πατρίδα του και δεν μπορούσε να πάει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: