Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Με επιστολή της, προς την πρόεδρου του Δ.Σ Κισάμου, η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου μας δια του επικεφαλής της, κ. Σταθάκη έκανε γνωστό την αποχή της χθες το βράδυ απο την συνεδρίαση τονίζοντας τα ακόλουθα:

Προς την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου 
Κα Πρόεδρε, δυστυχώς για ακόμη μία συνεδρίαση συνεχίζετε να υλοποιείται την  τακτική – «εντολή», που έχετε ως δημοτική αρχή, να αποκλείεται την δυνατότητα συμμετοχής και ενημερώσεις των ενεργών πολιτών που επιθυμούν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. 
Κα Πρόεδρε βάσει της νομοθεσίας είστε αποκλειστικά υπεύθυνη για να εφαρμόζεται η νομοθεσία η οποία προβλέπει Ναι μεν να αποφασίζετε τον τρόπο σύγκλισης του σώματος, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να ανακοινώνεται τον σύνδεσμο ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης από οποιοδήποτε το επιθυμεί, διότι σας ξανά τονίζω, οι συνεδριάσεις  είναι δημόσιες ανοικτές και με βάσει τις εγκυκλίους που έχουν ψηφιστεί λόγο covit 19..
Κα Πρόεδρε, αλλά και κύριε Δήμαρχε, σας έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη ότι αυτή η παρατυπία βάσει της νομοθεσίας, αλλά και κυρίως από άποψης ηθικής συμπεριφοράς προς στους δημότες μας δεν πρέπει να γίνετε. Ούτε μπορούμε να συνεχίζουμε να νομιμοποιούμε με την συμμετοχή μας αυτήν την πρακτική σας. Ως τελευταία ένδειξη διαμαρτυρίας θα απέχουμε από  την σημερινή  συνεδρίαση, θα προσβάλλουμε την συνεδρίαση, ώστε να πάρει θέση και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε σε τέτοιες ενέργειες. 
Με εκτίμηση
Το σύνολο των μελών της Μείζονας Αντιπολίτευσης δήμου Κισσάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: