Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε ως και το Σάββατο τα self-test απο τα φαρμακεία.
Αγαπητοί γονείς. 
Ευχόμαστε το 2022 να είναι μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε μικρούς και μεγάλους. Για ένα ασφαλές άνοιγμα του σχολείου μας, πρέπει να σας ενημερώσουμε για τα εξής, σύμφωνα και με πρόσφατη εγκύκλιο: Όπως και πριν τις γιορτές, πρέπει οι μαθητές να έρχονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή με πραγματοποιημένο self-test αρνητικού αποτελέσματος. Όμως και για την ημέρα του ανοίγματος, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, πρέπει επίσης να πραγματοποιηθεί ένα self-test. Απαιτείται κάθε φορά να δηλώνονται άμεσα τα αποτελέσματα των self-test στη πλατφόρμα edupass.gov.gr. Τα 5 self-test των δύο πρώτων εβδομάδων, διατίθενται δωρεάν στα φαρμακεία έως το Σάββατο 8 Ιανουαρίου και σας παρακαλούμε να τα προμηθευτείτε εγκαίρως προσκομίζοντας το AMKA. 
Τέλος, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, πρώτον να μας ενημερώνετε άμεσα αν το παιδί σας, εκτός από θετικό self-test, βγει θετικό και με επιβεβαιωτικό Rapid/PCR. Αυτό είναι απαραίτητο, ώστε να ενημερωθούν άμεσα οι συμμαθητές του στο τμήμα του να διενεργήσουν αμέσως τους απαραίτητους επιπλέον ελέγχους. Δεύτερον, να συμβουλεύετε κατάλληλα το παιδί σας να συμμορφώνεται με τις οδηγίες των ειδικών και κατ’ επέκταση στις συστάσεις των καθηγητών για την αποφυγή της διασποράς Covid-19 (μάσκες, αποφυγή συγχρωτισμού, κτλ.). Και τρίτον, άσχετα από το αποτέλεσμα του self-test, να κρατάτε τα παιδιά σπίτι εάν παρατηρείτε ύποπτα συμπτώματα (καταρροή, πονοκέφαλος, πυρετός, κτλ.) συμβουλευόμενοι πάντα και το γιατρό σας. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: