Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Μεγάλη αποχή από τη διαδικασία της απογραφής φαίνεται να καταγράφεται στο Δήμο Κισσάμου σύμφωνα με Υπηρεσία Στατιστικής Νομού Χανίων.
Επισημαίνουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να απογραφούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Κισσάμου καθώς το ποσό της κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνει κάθε Δήμος για να χρηματοδοτήσει τις βασικές του δραστηριότητες εξαρτάται από τον αριθμό του μόνιμου πληθυσμού.
Καλούμε λοιπόν, τους μόνιμα διαμένοντες στο Δήμο Κισάμου που δεν έχει συμπληρωθεί για αυτούς δελτίο απογραφής πληθυσμού-κατοικιών της ΕΛΣΤΑΤ, είτε να επικοινωνήσουν με τον απογραφέα της περιοχής τους αν τον γνωρίζουν, είτε διαφορετικά να επικοινωνήσουν με την Περιφερειακή Υπηρεσία Στατιστικής του Νομού Χανίων στα τηλέφωνα: 28210-79715, 28210-79716, 28210-79717, 28210-79718.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: