Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ Η ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ

Μπράβο στην Θύελλα Καλαθενών που δημιούργησε ακαδημίες σε μια απομακρυσμένη γειτονιά του δήμου μας με πολλά παιδιά και δίχως πολλές αθλητικές ανέσεις. Μετά και το φτιάξιμο του μικρού γηπέδου στα Λειβάδια, ο σύλλογος των Καλαθενών έφτιαξε και ακαδημίες εκεί για να αναδείξει και τα εκεί ταλέντα.

Δείτε την ανακοίνωση που ανέβασε πριν απο λίγο ο σύλλογος.
- Με βασικό πρωταγωνιστή τον ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/10 στα Λιβάδια Κισάμου η πρώτη προπόνηση και ο Αγιασμός της ακαδημίας μας.
 Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες μετακίνησης των παιδιών από τις δυσπρόσιτες περιοχές της επαρχίας μας προς  την πόλη της Κισάμου αναλάβαμε την ευθύνη και το δύσκολο εγχείρημα να πραγματοποιούμε προπονήσεις στο χωριό τους, κάτι το οποίο το υποδέχθηκαν θερμά η τοπική κοινωνία οι γονείς και τα παιδιά και για αυτό θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε τόσο για την άψογη φιλοξενία και την συμμετοχή τους όσο και για την πολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση των προπονήσεων. 
Από την μεριά μας θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε τα χαμόγελα των παιδιών των γονιών και των κατοίκων που αντικρίσαμε το Σάββατο να συνεχιστούν ως το τέλος της σεζόν.

Καλή συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια: