Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ

Προβλήματα δημιουργεί η κακοκαιρία στα πρανή του δρόμου προς το Λιμάνι, πάνω απο το παλιό νταμάρι... με μικρές κατολισθήσεις. Καλό είναι οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί ειδικά τώρα που ειναι βράδυ.

Πάντως σε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο κ. Μαυροδημητράκη, μας ενημέρωσε οτι το πρόβλημα είναι γνωστό και εδώ και μια βδομάδα έχουν ζητήσει απο την περιφέρεια που ανήκει ο δρόμος, τον καθαρισμό αλλά και την τοποθέτηση συρματοπλεγμάτων ώστε να περιοριστούν οι κατολισθήσεις προς τον δρόμο. 

Είναι ο μοναδικός μας δρόμος προς τα δυτικά και αν δεν κάνουν κάτι σύντομα βλέπω η συγκοινωνία με τα Μεσόγεια να γίνεται απο τις Λουσακιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: