Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

Στην σύσκεψη στο Νοσοκομείο Χανίων, εξαιτίας της επίσκεψης της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, αρμόδια για τις υπηρεσίες Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ο κ. Αρναουτάκης επισήμανε την καλή συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τους φορείς της υγείας και την βοήθεια στην αναβάθμισης της Δημόσιας υγείας με ενίσχυση των υποδομών, του εξοπλισμού νοσοκομείων, των δομών υγείας, αλλά και την στήριξη των γιατρών και υγειονομικού προσωπικού. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης στην σύσκεψη, παρουσία και της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Λένας Μπορμπουδάκη, έδωσε δημόσια συγχαρητήρια σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό στην υγεία, γιατρούς, Υγειονομικό -διοικητικό, προσωπικό, διοικήσεις, που ανταποκρίθηκαν και ανταποκρίνονται επιτυχώς στον αγώνα κατά της πανδημίας.... παρ' όλα αυτά εμείς συνεχίζουμε να μην έχουμε δικό μας ασθενοφόρο εδώ και 17 μέρες.

- Η Κίσαμος δεν είναι δίχως ασθενοφόρο αυτόν τον καιρό μιας και εξυπηρετείται απο το ασθενοφόρο του Αννουσάκειου θεραπευτηρίου και όταν δεν είναι διαθέσιμο μας εξυπηρετεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 
Πάντως οι προσπάθειες της διοίκησης του Κ.Υ. Κισάμου, είναι να έχουμε πάντα ένα ασθενοφόρο στην διάθεση μας και έως ότου ξεμπλέξουν με τα γραφειοκρατικά για να μας στείλουν το νέο που μας υποσχέθηκαν. 
Φυσικά όλοι ελπίζουμε να μην επαναπαυτούν οι υπεύθυνοι με την προσωρινή εξυπηρέτηση του ασθενοφόρου απο το Ανννουσάκειο.... και να κρατήσουν την υπόσχεση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: