Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Ε ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Σε μία λαμπρή τελετή, στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, τίμησε τους εκατοντάδες εθελοντές του και τον όμιλο ΑΝΤ1 για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην αντιμετώπιση της μεγάλης ανθρωπιστικής κρίσης που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. 
Παράλληλα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός επιβράβευσε τους εθελοντές του για την θαυμαστή και αξιέπαινη αυτοθυσία τους και για την καθοριστική συμβολή τους όχι μόνο στην κατάσβεση των πυρκαγιών, αλλά και στην διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και άλλων φυσικών καταστροφών.
Ανάμεσα σε αυτούς που τιμήθηκαν και το τμήμα εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κισάμου με το βραβείο να το παραλαμβάνει ο Στέφανος Καπής. 
Να θυμίσω οτι το τμήμα Κισάμου ήταν και είναι πρωτοπόρο σε κάθε είδους εθελοντική βοήθεια-προσφορά, αναλαμβάνοντας υγειονομική κάλυψη σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που έχουν παρουσιαστεί στον Δήμο μας και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια.
Μπράβο σε όλους, καλή συνέχεια μας κάνετε περήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: