Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

 Η Κτιριακές Υποδομές Α.Ε προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου:
«ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ», με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού μελέτης με ΓΕ+ΟΕ και απρόβλεπτα, αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 434.000,00 Ευρώ.
Κωδικός έργου CPV: 45214200-2
Μάλιστα κατ εντολή του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού & έργων ΣΔΙΤ
Θεόδωρου Κυριαζόπουλου, προς τους εμπλεκομένους φορείς, ζητά να προχωρήσουν κατά προτεραιότητα στις διαδικασίες προκήρυξης διαγωνισμού για την δημοπράτηση του έργου «ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ»
Το έργο χρηματοδοτείται από Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
 Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 3η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 μμ. Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 9η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ..
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε εκατό (100) ημερολογιακές ημέρες αρχής γενομένης από την επομένη της ημερομηνίας υπογραφής της σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: