Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Με ένα δυνατό παιχνίδι με την ομάδα του Α.Ο. Ακρωτηρίου ξεκίνησε το Πρωτάθλημα Μπάσκετ το εφηβικό τμήμα του Α.Ο. Κισάμου όπου τελικά έχασε με σκορ 58-66. Ένας αγώνας μεγάλου ενδιαφέροντος όπου ο Α.Ο. Κισάμου είχε το προβάδισμα σε όλο σχεδόν το παιχνίδι αλλά τελικά λύγησε από την αντίστοιχη ομάδα του Ακρωτηρίου. 
Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στην έδρα του Α.Ο Κισάμου στο κλειστό Γυμναστήριο του Ταυρωνίτη.
Για τους Έφηβους συμμετείχαν Γιαννακάκης Άγγελος 1, Δημόπουλος Παναγιώτης 19, Δραπανιώτης Γιάννης 18, Καστανοπουλάκης Ιωσήφ 3, Κορακάκης Σίμος 5, Κουτρουμπίλας Νίκος 3, Κουνελάκης Γιώργος, Μαλεφάκης Γιάννης, Νικηφοράκης Θωμάς, Νικολακάκης Χρισόδουλος, Πατεράκης Στέφανος, Φετόλι Χρήστος 9 

Δεν υπάρχουν σχόλια: