Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ 7η ΥΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...

Σίγουρα διαβάζει sadentrepese ο αγαπητός φίλος Τσοντάκης Χρήστος, μιας και όπως βλέπω ανέβασε μια ανάρτηση με θέμα το ασθενοφόρο Κισάμου που το είχαμε κάνει είδηση την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου. Ο ανεξάρτητος σύμβουλος του επιμελητηρίου Χανίων καλά κάνει και κοινοποιεί τις καταστάσεις μιας και όπως βλέπω εδώ δεν καίγεται καρφί κανενός... 
Ας είναι καλά ο Μπάλος και το Λαφονήσι....
Να τι έγραψε λοιπόν στην σελίδα του....

- Εδώ και 15 μέρες περίπου η ευρύτερη περιοχή της Κισσάμου έχει μείνει χωρίς ασθενοφόρο. Ντροπή! Έχω επικοινωνήσει με αρμόδιους φορείς για την επίλυση αυτού του σοβαρού προβλήματος. Προς τιμή του ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ. Δημήτρης Αγαπίου στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια μου, παρόλο που δεν είναι αρμοδιότητα του. Καλώ όλους τους φορείς, το Δήμο Κισσάμου, την Περιφέρεια Κρήτης, τους βουλευτές Χανίων, το Επιμελητήριο, καθώς και άλλους φορείς και πρόσωπα να πράξουν άμεσα τα δέοντα ώστε να δοθεί λύση ΤΩΡΑ …πριν να είναι ΑΡΓΑ. Προς Θεού είναι ένα ζήτημα που μας ΑΦΟΡΑ όλους.
 
Δεν μένει να μας ξεκαθαρίσει ποιος εννοεί όλους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: