Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΝΕΑ

Τα καλά νέα...
Οκτώ νέοι γιατροί θα στελεχώσουν τα Κέντρα Υγείας της Κρήτης σύμφωνα με την ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ. Μόλις 1 γιατρός διορίστηκε στα Χανιά και συγκεκριμένα αφορά θέση παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.
Αναλυτικά, οι νέοι γιατροί που θα κληθούν να αναλάβουν νέα καθήκοντα στα Κέντρα Υγείας του νησιού έχουν ως εξής:
1. Κ.Υ. ΚΙΣΣΑΜΟΥ 1 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
2. Κ.Υ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
3. Κ.Υ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 1 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
4. Κ.Υ. ΧΑΡΑΚΑ 1 ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
5. Κ.Υ. ΜΟΙΡΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ 
6. Κ.Υ. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1 ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
7. Π.Π.Ι. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ 1 ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
8. Κ.Υ. ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ 1 ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
 Τα κακά νέα
Η γιατρός -παιδίατρος ειδοποίησε το ΚΥ Κισάμου ότι θα είναι στην διάθεση των μικρών παιδιών που τόσο πολύ έχει ανάγκη η Κίσαμος και το Κέντρο Υγείας, αλλά θα βρίσκεται στην Κίσαμο μετά απο ένα 6μηνο.... λόγω αδείας.
Συμπέρασμα
Υπομονή έτσι και αλλιώς τόσο καιρό δεν είχαμε παιδίατρο για 6 μήνες θα τα βάψουμε μαύρα... 
Όσο για το ασθενοφόρο για να κάνω και πλάκα, στα Πλακάλωνα φτάνει.... πήγε απο τον παλιό.. και έχει πολλές στροφές αυτός ο δρόμος και καθυστερεί.
Εδώ είναι Κίσαμος over....

Δεν υπάρχουν σχόλια: