Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΦΤΩΧΙΑΝΑ....

Πυργιανός ποταμός ή αλλιώς ο ντόπιος Αμαζόνιος. Εκεί λοιπον στα Φτωχιανά ζουν με τον φόβο μην ξαναπλημμυρίσουν τα σπίτια τους και την πάθουν όπως παλιά. (χτύπα ξύλο)
Πάντως είμαστε ολίγον τυχεροί ως τώρα μιας και η κακοκαιρία "Μπάλλος" μας πέρασε ξυστά... φυσικά όταν θα τελειώσει η σεζόν απο τον ντόπιο Μπάλο, τότε θα δούμε και τα προβλήματα εντός της πόλης.
Στάσιμα νερά, κουνούπια και μυρωδιά τα χαρακτηριστικά της περιοχής που έχει ακόμα εν λειτουργία ξενοδοχεία. Ειδικά οι εκβολές του "Αμαζονίου" είναι για φωτογραφία.... μπαζωμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: