Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΣΕ ΚΙΣΑΜΟ- ΣΕΛΙΝΟ-ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ

 Ένα πραγματικό οπλαστάσιο κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές τω Χανίων όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα.
Από την αστυνομία συνελήφθησαν εφτά άτομα, μέλη του κυκλώματος και στα τρία πλήρως εξοπλισμένα παράνομα εργαστήρια όπλων σε μια έρευνα που διεξήχθη σε Κίσαμο, Παλαιοχώρα, Κουρνά Αποκορώνου αλλά και μέσα στην πόλη των Χανίων
Στα εργαστήρια βρέθηκαν μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:
    31 πολεμικά όπλα,
    34 πιστόλια και περίστροφα,
    13.000 φυσίγγια,
    14 κάννες κυνηγετικών όπλων
    45 κορμοί κυνηγετικών όπλων
    4 σιγαστήρες και
    70 γεμιστήρες
Η επιχείρηση διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, του ΤΑΕ Χανίων και της ΟΠΚΕ Χανίων. Οι έρευνες συνεχίζονται.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: