Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

O σύλλογος φίλων του Μανώλη Σκουλάκη επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Κισάμου και προσέφερε για την κάλυψη βασικών αναγκών μικρή ποσότητα υγειονομικού υλικού. Ταυτόχρονα, μέλη του συλλόγου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο προσωπικό του Κέντρου υγείας για την αμέριστη συνδρομή τους στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης ασθένειας που πλήττει όλη την ανθρωπότητα. Το γεγονός ότι ο Μανώλης Σκουλάκης και ο προσφάτως αποβιώσας Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν από τους πρωτεργάτες του ΕΣΥ,
προσφέρει σε όλους μας ικανοποίηση και περηφάνια. Το σύστημα υγείας, μπροστά στην απειλή του κορωνοϊού, όπως αποδείχθηκε, άντεξε, κάτι που αναγνωρίστηκε διεθνώς ως παγκόσμια επιτυχία, χάρη σε άμεσες και αποφασιστικές κινήσεις της πολιτείας. Ταυτόχρονα, με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας του νοσηλευτή εκφράσαμε τις ευχαριστίες μας σε όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας και τις θερμές ευχές μας για υγεία και ευτυχία. Η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Λίτσα Νικολακάκη – Κατάκη εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο σύλλογο μας για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Ο σύλλογος στο άμεσο μέλλον θα επισκεφθεί για τον ίδιο σκοπό το Κέντρο Υγείας Καντάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: