Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Ε.Ε.Ε.Ε. ΚΙΣΑΜΟΥ

Σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισσάμου (Ε.Ε.Ε.Ε. Κισσάμου) στα Κουντουφιανά, παρουσία του Δημάρχου Κισάμου, Γιώργου Μυλωνάκη, των Αντιδημάρχων Γιώργου Χαχλάκη και Σπύρου Μαυροδημητράκη, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου, Θεόδωρου Τουλουπάκη, της Προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου Κισσάμου, Νίκης Κατερινάκη, και του Δημοτικού Συμβούλου, Βασίλη Γλαμπεδάκη.
Ο Δήμαρχος Κισάμου, αφού ευχήθηκε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή σχολική χρονιά, δεσμεύθηκε για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στο σχολείο στο μέτρο των
 αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του Δήμου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: