Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ....

Έχουν ιδέες.. δεν έχουν λύσεις...με απλά λόγια ο ΒΟΑΚ θα έχει διόδια....
"Κατηγορηματική ήταν η βουλευτής Χανίων στην τοποθέτησή της για τον ΒΟΑΚ, λέγοντας εκτός των άλλων ότι το έργο δεν μπορεί να γίνει χωρίς διόδια, χαρακτηρίζοντας λαϊκιστικές και ουτοπιστικές τις απόψεις που λένε κάτι διαφορετικό. Ωστόσο δήλωσε ότι θα εξεταστεί αργότερα το καθεστώς, για τους μόνιμους κατοίκους και αυτούς που χρησιμοποιούν τον δρόμο καθημερινά. “Αν μπούμε σε άλλη λογική, ούτε τα δισέγγονα μας δε θα έχουν δρόμο να πάνε με ασφάλεια από τα Χανιά στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο”"
Καλά κρασιά... 
Φυσικά το βιντεάκι έχει και ιστορική αξία, αν παρατηρήσετε το background, για μας του Κισαμίτες... τελικά ένας δημοτικός σύμβουλος μάλλον την κάνει για ανώτερα. Ήταν και ο λόγος που δεν έγινε αντιδήμαρχος μάλλον... 
Βέβαια κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους με αυτήν την κίνηση γιατί απλά προωθούνται ένα σκαλάκι στην κάθε...αποχώρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: