Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΩΝ ΔΕΛΙΑΝΩΝ

Σώα εντοπίστηκε η γυναίκα που κάλεσε σε βοήθεια καθώς δεν μπορούσε να βρει την έξοδο του φαραγγιού.
Πρόκειται για μια 59χρονη Βρετανίδα τουρίστρια η οποία επιχείρησε να διασχίσει το φαράγγι των Δελιανών Κισάμου.
Η γυναίκα φαίνεται δεν ξεκίνησε προετοιμασμένη την πεζοπορία καθώς σύντομα και κάτω από τον δυνατό ήλιο έχασε τον προσανατολισμό της και δεν μπορούσε να βρει την έξοδο.
Η τουρίστρια τότε κάλεσε σε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης "112".
Ένα πεζοπόρο τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κισάμου έσπευσε στο φαράγγι και εντόπισε τη γυναίκα που ήταν καλά στην υγεία της.
Flashnews

Χάθηκε και στο φαράγγι των Δελιανών !!! Φανταστείτε να πήγαινε και σε κανένα άλλο. Ένα απο τα ευκολότερα φαράγγια της Κισάμου και χάθηκε; Kαλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις που καλούν τον διεθνή αριθμό και εφόσον κάνουν πεζοπορία απροετοίμαστοι και μόνοι να πληρώνουν τα έξοδα.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: