Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ

Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος στίβου του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου για την νέα αγωνιστική χρονιά το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Η πρώτη παρουσία των συνολικά 9 παιδιών που αγωνίστηκαν άφησαν καλούς οιωνούς για την συνέχεια δεδομένου ότι είμαστε στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας. 
Αναλυτικότερα στο αλτικό τέτραθλο της κατηγορία Κ14 που αγωνίστηκαν και συμπεριλάμβανε τα αγωνίσματα των 60 μ. με εμπόδια, μήκος, άλμα εις ύψος και σφαίρα κατέλαβαν στην συνολική κατάταξη τις εξής θέσεις:
8η θέση Κομπογεννητάκης Αντώνης σύνολο βαθμών 105, 9η θέση Ξηρουχάκης Μανώλης σύνολο βαθμών 95, 22η θέση Κοντοπυράκη Δήμητρα σύνολο βαθμών 160,  26η Πατεράκη Αντωνία σύνολο βαθμών 150, 34η θέση Μαραθάκη Καλλιόπη σύνολο βαθμών 135, 39η θέση Καρεφυλλάκη Εμμανουέλα σύνολο βαθμών 110, 40η θέση Λυκάκη Στυλιανή σύνολο βαθμών 100, 44η θέση Αριστακεσιάν Αθηνά σύνολο βαθμών 80, και 47η θέση Νικολακάκη Καλλιόπη σύνολο βαθμών 70.

Δεν υπάρχουν σχόλια: