Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΣΚ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

 Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Tετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία του ΝΕΣΚ, του Δ.Σ. του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, με μέλη της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κισάμου. Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος  σε θέματα παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, κ. Χαχλάκης Γεώργιος, ο εντεταλμένος Αντιδήμαρχος στους τομείς: α. Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, καθώς και με καθήκοντα τοπικού Αντιδημάρχου στην Κοινότητα Κισάμου, κ. Σταθόπουλος Αντώνιος, ο πρόεδρος του Τοπικού Κισάμου κ. Κουντουράκης Βασίλειος και ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δερουκάκης Εμμανουήλ.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Νέου Εμπορικού Συλλόγου, στο πλαίσιο της επικοινωνίας που επιδιώκει με τη Δημοτική Αρχή, με στόχο τις δυνατότερες εφικτές λύσεις σε όλα τα θέματα επικαιρότητας και τα καίρια ζητήματα που απασχολούν την πόλη και συνδέονται άμεσα με την τοπική επιχειρηματικότητα.
Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η δημιουργία του open mall-Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, και οι προοπτικές που ανοίγονται, με την επισήμανση ότι θα πρέπει η διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος να ξεκινήσει άμεσα,  το παζάρι της Μ. Παρασκευής, η πρόταση συνεργασίας από την εταιρία ΒΙΟΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Ε.Π.Ε για τη συλλογή και διαχείριση ζωικών Κ3 υποπροϊόντων, καθώς και το μείζον θέμα του κυκλοφοριακού στην πόλη μας.
Ακολούθησε ενημέρωση για τις δράσεις του Συλλόγου και τους στόχους που έχει, ενώ συμφωνήθηκε η τακτική επικοινωνία με τους Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κισάμου. Επίσης συμφωνήθηκε μια συνάντηση άμεσα με τον Δήμαρχο κ. Μυλωνάκη καθώς και τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Μαυροδημητράκη, ο οποίος απουσίασε για λόγους υπηρεσιακούς από τη συνάντηση.
 Αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την επιθυμία τους για συνέχιση της στενής εποικοδομητικής τους συνεργασίας, με σκοπό την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων και στόχο την  δραστηριοποίηση της Κισάμου και την τόνωση της τοπικής αγοράς.  
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: