Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Στην Κίσαμο βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (16/09) η ομάδα μας, με το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης.
Μετά από τον περίπατο στους δρόμους του Καστελίου ακολούθησε ο καφές στο "Amarena" και στη συνέχεια, παρουσία των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ - με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη - της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας του Κισσαμικού (μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ) και της ομάδας Κ16, το δείπνο στο "Mavros Molos Beach Restaurant".
Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά τόνισε στους παίκτες ότι η ομάδα εκπροσωπεί όλο τον νομό Χανίων, τους ζήτησε να παραμείνουν δεμένοι ως οικογένεια και συγκεντρωμένοι στον στόχο καθώς τους περιμένει ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα στη Super League 2.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία, όπου οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας "έγιναν ένα" με την ομάδα Κ16.
Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τις διευθύνσεις και το προσωπικό του "Amarena coffee & sweets bar" και "Mavros Molos Beach Restaurant" για την άψογη εξυπηρέτηση στην ομάδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: