Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Αν και χάθηκε πολύτιμος χρόνος ..εντούτοις πρέπει να το παραδεχτούμε οτι κάτι πάει να γίνει καλό στην γειτονιά μας και με τον  Νέο Κισσαμικό, που με την νέα διοίκηση του ξεκινάει από εκεί που πρέπει και όφειλε. Τα σχολεία και τα μικρά παιδιά... 
Το πάθημα ίσως έγινε μάθημα λέω εγώ, αλλά φυσικά χρειάζεται προσπάθεια μεγάλη και την (υπο)στήριξη μας αν θέλουμε να δούμε το τόλμημα της νέας διοίκησης να παίρνει σάρκα και οστά. Μια ποδοσφαιρική γενιά χάθηκε από δικά μας λάθη, αδιαφορία και η φυγή της ομάδος από την Κίσαμο έκανε τους νέους να (ξε)αγαπήσουν την ομάδα της πόλης... ας ελπίσουμε ότι θα έχει συνέχεια η προσπάθεια αυτή και ο Αντώνης ο Σταθόπουλος, ο Περικλής Τουλουπάκης, ο Γιάννης Κακαουνάκης, ο Τάσος Μωυσιάδης, θα "αναστήσουν" την θρυλική ομάδα αλλά και θα δώσουν τον απαιτούμενο ενθουσιασμό στους νέους της Κισάμου. 
Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Κισσαμικού, Χρήστος Πελέκης συνοδευόμενος από τον προπονητή, Μιχάλη Μπαμπουνάκη και την παιδαγωγό Μυλωνάκη Κατερίνα επισκέφτηκαν το 1ο Γυμνάσιο μοιράζοντας μπάλες, τετράδια και μπλούζες στα παιδιά, μιλώντας παράλληλα για το ποδόσφαιρο και τη σημασία του αθλητισμού στο σχολείο.
Το πρόγραμμα επισκέψεις ξεκίνησε με ομιλία με τον διευθυντή του σχολείου κ. Ψαράκη και τούς δασκάλους.
Στην συνέχεια όλα τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του σχολείου υπό τις οδηγίες των δασκάλων τους και απάντησαν σε ερωτήσεις των προπονητών και κέρδισαν αναμνηστικά δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: