Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Β' ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΓΕ.Λ ΣΕ ΕΠΑ.Λ

.
Οι καταληκτικές ημερομηνίες για τις μετεγγραφές μαθητών/τριών των Γενικών Λυκείων σε ΕΠΑ.Λ. και αντίστροφα για το σχολικό έτος 2019-20 σύμφωνα με το άρθρο 19 της Υ.Α. 79942/ΓΔ4 (τ.Β΄ 2005/31-5-2019 ) είναι:
· Μαθητές/τριες της Β’ ΓΕΛ: έως και τις 30 Σεπτεμβρίου
· Μαθητές/τριες της Α’ ΓΕΛ : έως και τη λήξη του Α’ τετραμήνου
Οι τομείς που θα λειτουργήσουν στη Β’ τάξη ΕΠΑΛ Κισάμου κατά το σχολικό έτος 2019-20 (σε παρένθεση οι ειδικότητες της Γ’ τάξης) είναι:
1. Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού (¨Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων & Δικτύων)
2. Διοίκησης και Οικονομίας (¨Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών ¨Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων)
3. Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής (¨Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής)
4. Υγείας−Πρόνοιας- Ευεξίας (¨Κομμωτικής Τέχνης)
Οι απόφοιτοι των ΕΠΑ.Λ. έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης, μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων, στα Πανεπιστήμια και στα ένστολα τμήματα Υπαξιωματικών (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το σύνδεσμο https://epalkisamou.wordpress.com/1181-2/ )
Ζουριδάκης Νεκτάριος
Διευθυντής ΕΠΑ.Λ. Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: