Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Μια απο τις παράξενες περιπτώσεις είναι η παραμονή στην θέση του προέδρου της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας του Βασίλη Γλαμπεδάκη, σύμβουλος αντιπολίτευσης, μιας και ο ορισμός νέας σχολικής επιτροπής δεν έχει γίνει ακόμα -κάτι ακούστηκε για 3μηνη παράταση.
Είναι μια απο τις περιπτώσεις που δημιουργούν μικρό πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μιας και άλλοι αγοράζουν και άλλος βάζει τη υπογραφή του σε αυτά που αγοράστηκαν ή δαπανήθηκαν για τα σχολεία.
Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρο της σχολικής επιτροπής έστειλε επιστολή στους διευθυντές των σχολείων της δευτεροβάθμιας στην Κίσαμο και την κοινοποίησε και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χαχλάκη και ζητά να μάθει τι έχουν αγοραστεί απο κάθε σχολείο, τι εργασίες έγιναν, αλλά και τι άλλο χρειάζονται....
Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς και το ξέρουν όλοι στην Κίσαμο, δεν θα ήταν κακή ιδέα να παραμείνει στην θέση του κι ας προέρχεται και απο την αντιπολίτευση, έχει δείξει οτι ο αγώνας του είναι ανιδιοτελής και τον θεωρώ πολύ καλύτερο απο κάτι άλλους που νομίζουν οτι τα ξέρουν... εξάλλου είναι και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.
Μάλιστα θα φανεί με την τοποθέτηση (παραμονή στην θέση του) του αν πραγματικά η Δημοτική αρχή θέλει να πάει η λειτουργία των σχολείων καλύτερα... ή απλά πρέπει να βάλει κάποιον γιατί έτσι το ορίζει ο συνδυασμός.
Φυσικά για όλα αυτά θα πρέπει να συναινέσει και αυτός... που απ οτι ξέρω δεν είναι αντίθετος με προϋποθέσεις.
Για να δούμε....

Υ.Σ  Κάποιος θα βγάλει σπυράκια σήμερα απο το κακό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: