Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Αυτά είναι μόνο τα οργανικά κενά του Γενικού Λυκείου Κισάμου, όπως ανακοινώθηκαν χθες και στάλθηκαν στον Δήμο Κισάμου και στην σχολική επιτροπή που ακόμα είναι η παλιά μιας και δεν έχει γίνει ορισμός και συγκρότηση της νέας σχολικής επιτροπής. Έτσι συνεχίζει ο Βασίλης Γλαμπεδάκης να υπογράφει αν και τον κουμάντο το κάνουν άλλοι. Μάλιστα όπως είδα ούτε στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο υπάρχει τετοιο θέμα... εκτός του οτι θα τις επιχορηγήσουν .....
Κενές θέσεις και ώρες που χάνονται...
Κλάδος        ειδικότητα              ώρες
ΠΕ03          Μαθηματικού            12
ΠΕ02          Φιλολόγου                  4
ΠΕ80          Οικονομολόγου        13
ΠΕ86          Πληροφορικής            7
ΠΕ04-04     Βιολόγου                    7
ΠΕ08          Καλλιτεχνικών            2
45 ώρες λείπουν απο το πρόγραμμα των μαθητών του ΓΕΛ Κισάμου και αυτό σίγουρα είναι πρόβλημα ιδιαίτερα όταν λείπει και ο μαθηματικός κατεύθυνσης. Υποθέτω οτι το ίδιο πρόβλημα θα έχουν και τ' άλλα σχολεία της δευτεροβάθμιας στον Δήμο μας.
Ας ελπίσουμε οτι σύντομα θα λυθούν τουλάχιστον αυτά τα προβλήματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: