Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Σίγουρα είναι πανελλαδικό το ερώτημα που κάνει η τουριστική αστυνομία προς τα ξενοδοχεία (ήδη το έκανε σε τρία απ όσο γνωρίζω στην περιοχή μας) και ζητά να μάθει αν μπορούν αυτά τα ξενοδοχεία να φιλοξενήσουν μετανάστες τον Χειμώνα.
Αυτή η ερώτηση της τουριστικής αστυνομίας σίγουρα έχει να κάνει μετά και την ομόφωνη απόφαση των περιφερειαρχών να στηρίξουν την προσπάθεια της κυβέρνησης με τη διάθεση χώρων φιλοξενίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το «εθνικό πρόβλημα». Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που ανέπτυξε αυτό το σχέδιο της κυβέρνησης θεωρεί ότι με αυτήν την κίνηση θα αποσυμφορηθούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Δεν είμαι σίγουρος τι απάντησαν οι Ξενοδόχοι στο ερώτημα του αστυνομικού, πάντως η προσπάθεια να υπάρξει ίση κατανομή των μεταναστών στην χώρα άρχισε...και σε αυτό συναινούν οι περιφέρειες που τονίζουν ότι θα ήταν μια πρώτης τάξης αξιοποίησης των ξενοδοχείων που τον Χειμώνα παραμένουν κλειστά με ένα σχετικό αντίτιμο διαμονής.
Για να δούμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: