Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ

Ζεστά έχει μπει στην καλυτέρευση της καθημερινότητας μας η Δημοτική Ενότητα Κισάμου, έτσι μετά τις διαγραμμίσεις στα σχολεία και στην κεντρική πλατεία  κόλλησε προειδοποιήσεις στα εγκαταλελειμμένα της πόλης. 
 Καιρός είναι για να ελευθερωθούν θέσεις στάθμευσης αλλά και να μην αποτελούν εστία μόλυνσης. Μάλιστα σε ένα δρόμο της πόλης αυτός ο κάθετος ανώνυμος από το ξενοδοχείο Κίσαμος τα ποντίκια κάνουν πάρτι κάθε βράδυ.
Όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε αλλά και να στηρίξουμε τις προσπάθειες της Δημοτικής ενότητας Κισάμου μιας και η παλιά αλλά και η νέα έχουν θέληση για το καλύτερο  

Δεν υπάρχουν σχόλια: