Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ 4ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του 4ου Μαραθωνίου Κρήτης, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη, διοργανώνεται Λαμπαδηδρομία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 με ώρα συνάντησης 14:45 στο Δημαρχείο Κισάμου.
Όσοι από τους πολίτες δεν πρόλαβαν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του «Μαραθωνίου Κρήτης» και επιθυμούν να συμμετέχουν στη Λαμπαδηδρομία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Γραμματεία Δημάρχου, στον 1ο όροφο του Δήμου Κισάμου ή στο τηλέφωνο 28223 40200 έως την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: