Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχε στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Λυκείων, η ομάδα του Γενικού Λυκείου Κισάμου κερδίζοντας στα πέναλτι, (1-1 η κανονική διάρκεια) τη ομάδα του  3ου Λυκειου Χανίων, και έτσι την Τετάρτη 13 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει σε ένα αγώνα την ομάδα του γενικού Λυκείου Κυδωνίας, στην Μοναχή Ελιά, στα Χανιά. Να θυμίσω οτι η ομάδα του Λυκείου μας αποτελείται απο τους 17άρηδες ποδοσφαιριστές του Νέου Κισσαμικού και μερικοί απο τις ακαδημίες της ομάδος. Αυτό και μόνο μας κάνει περήφανους οτι το Κισαμίτικο ποδόσφαιρο ότι και να περνά και ότι απαξίωση να έχει νοιώσει τα τελευταία χρόνια είναι εδώ... άξιος εκπρόσωπος της πόλης.
Μπράβο στα παιδιά, στους προπονητές φυσικά του Νέο Κισαμικού, κ. Σημαντηράκη, αλλά και στον άξιο γυμναστή τους, τον Γιάννη Κουκλάκη. Την Τετάρτη πρέπει όσοι γονείς δεν έχουν κάτι να κάνουν να στηρίξουμε την ομάδα του Λυκείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: