Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Με το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της αυτοδιοικητικής κίνησης «Για τα Χανιά». Ο πρόεδρος Μανώλης Γιαννούλης και τα μέλη του Δ.Σ. παρουσίασαν τις προτάσεις και τις βασικές προτεραιότητες της Ένωσης.
Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης υπογράμμισε ότι «οι συνέργειες που οφείλει να αναπτύσσει ο Δήμος Χανίων με επαγγελματικούς φορείς όπως η Ένωση Ξενοδόχων είναι αυτονόητες. Συμμεριζόμαστε την αγωνία τους και ακούμε με ενδιαφέρον τις τεκμηριωμένες προτάσεις που έχουν διαμορφώσει, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους. Είναι από τις βασικές προτεραιότητες για την κίνησή μας η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με ποιοτικούς όρους, η ενθάρρυνση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η προώθηση απαραίτητων έργων υποδομής όπως η σύνδεση αεροδρομίου-ΒΟΑΚ, η διασύνδεση πρωτογενούς-τριτογενούς τομέα. Πρόκειται στις περισσότερες περιπτώσεις για πάγια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας. Επίσης, θεωρούμε απαραίτητη τη σύσταση ενός κεντρικού συντονιστικού οργάνου για την προβολή και τη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος των Χανίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: