Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΜΑΙΧ....ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ

Απλά πράγματα που δεν χρειάζεται να στα πουν ούτε να τα δεις κάπου γραμμένα....
1ος τοπικός προορισμός για το επισκέπτη του νομού Χανίων, το Ελαφονήσι, οι μισοί και κάτι παραπάνω πάνε.
2ος τοπικός προορισμός για τον επισκέπτη του νομού Χανίων, ο Μπάλος.
3ος τοπικός προορισμός για τον επισκέπτη του νομού Χανίων, τα Φαλάσαρνα.
Ευτυχώς λοιπόν που έχουμε αυτούς τους δρόμους σε αυτά τα χάλια γιατί αλλιώς θα βουλιάζαμε...από κόσμο!! 
"Βουλιάζουμε" απο κόσμο και τώρα φυσικά, κι αντί να μας έχουν στα όπα -όπα μας αφήνουν στην απ' έξω .. τους προσφέρουμε τα πάντα και μας περιφρονούν, δεν δίνουν μια τσακιστή δραχμή ώστε να έχουμε τουλάχιστον ένα δρόμο της προκοπής... και άλλα πολλά !!!
Βέβαια και εμείς είμαστε ακόμα ζαλισμένοι από τα πολλά βραβεία και δεν κάνουμε καμιά κίνηση για να καταλάβουν οι "υπεύθυνοι" ότι δίχως εμάς το τουριστικό προϊόν θα ήταν πολύ μονότονο....και αρκετά συρρικνωμένο.
Αλλά που θα πάει δεν θα ξεζαλιστούμε κάποτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: