Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

 Κατσικανδαράκης Αντώνης και Κώστας, Μπολιεράκης και Μαρακάκης Μιχάλης σε δυο επιχρωματισμένες σπάνιες φωτογραφίες του Ανυφαντή.
Τίμησαν την φανέλα του Κισαμικού για χρόνια, μάλιστα οι φώτο είναι από την εποχή που ανέβασαν τον μικρό τότε Κισαμικό κατηγορία. Σήμερα τα πράγματα είναι δύσκολα για τον ποδοσφαιρικό Κισαμικό της πόλης, μιας και κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, χάνοντας λίγο την ταυτότητα του μετά τον ξενιτεμό. 
Δυστυχώς και οι Ακαδημίες του αυτές που ήταν πάντα πρωταγωνιστές στις κατηγορίες που αγωνιζόταν βρίσκονται σε κακά χάλια. Αφημένα τα παιδιά στην τύχη τους, με μόνη εξαίρεση τους καλούς προπονητές που έχει ακόμα... να αγωνίζονται πολύπλευρα. Ας ελπίσουμε ότι η διοίκηση θα δει το λάθος της σε αυτήν την περίπτωση και θα αφήσει τους μικρός να βρουν τον δρόμο τους, φυσικά υπάρχει και η άλλη λύση ...η παραχώρηση των Ακαδημιών.  Ας το δουν εκεί στην διοίκηση πριν να είναι αργά.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Κριμα .. Λυπάμαι γιατί πραγματικά η ομάδα μας από ανέκαθεν έβγαζε πρώτα από όλα καλα παιδιά και σίγουρα καλούς και δυνατούς παίχτες με πολλά καλά χαρακτηριστικά.. Εύχομαι πραγματικα κάθε καλό.