Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΟΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΓΑΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ...

Μια πολύ σημαντική και ιδιαίτερη στιγμή για μικρά παιδιά του τμήματος μπάσκετ του Α.Ο Κισάμου, ήταν όταν ο δάσκαλος και ερασιτέχνης αθλητής του μπάσκετ Γιώργος Χαχλάκης πήγε να δει την προπόνηση και να μιλήσει στους μικρούς αθλητές. 
Να τι έγραψαν στη σελίδα τους οι προπονήτριες του συλλόγου, Μαρία Χριστοφοράκη και Πέπη Λουκάκη.
"Ο κύριος Γιώργος μίλησε στα παιδιά μας για την ανάγκη να ξεπεράσουμε τον εγωισμό μας, τους εξήγησε ότι όλοι έχουν την δική τους αξία, άλλος καλός πασερ, άλλος καλός σουτέρ, άλλος γρήγορος κτλ, αλλά όλοι εξίσου σημαντικοί μέσα στο γήπεδο. Φυσικά τους εξήγησε πόσο καλύτεροι γινόμαστε μέσα από τον αθλητισμό.  
-Ολόψυχα σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε να έχετε δύναμη και υγεία εσείς και η οικογένεια σας και ο κόσμος όλος."

Δεν υπάρχουν σχόλια: