Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ

Μας καλεί ο Δήμος Κισάμου σε ειδική συνεδρίαση στις 3-4-2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 μ.μ. στην αίθουσα συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση Απολογισμού-Ισολογισμού έτους 2017 Δήμου Κισάμου,  με εκπροσώπηση και από τους Ορκωτούς λογιστές τον κ. Φανουργιάκη Θεόδωρο.
Αμέσως μετά Δημοτικό συμβούλιο με τα εξής θέματα
1. Τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2019.Αποδοχή χρηματοδότησης 300.000 Ευρώ. για αντιμετώπιση ζημιών από θεομηνίες.
2. Τροποποίηση προ υπολογισμού έτους 2019.
3. Αναμόρφωση στοχοθεσίας οικον. αποτελεσμάτων έτους 2019.
4. Έγκριση παραλαβής υπηρεσιών.
5. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών.
6. Παράταση προθεσμίας εκπόνησης μελετών (Γεωλογικής-Γεωτεχνικής-Υδραυλικής) για το έργο "Κατασκευή Ταμιευτήρα Λιμνοδεξαμενής Σφηναρίου".
7. Διαγραφή προσαυξήσεων από οφειλέτες λόγω μη ενημέρωσης. (Εισήγηση Οικονομικής Υπηρεσίας).
8. Διαγραφή προσαυξήσεων από οφειλέτη λόγω οικονομικής αδυναμίας.
9. Διορθώσεις βεβαιωτικών καταλόγων. Εισήγηση Οικον.Υπηρεσίας.
10. Χαρακτηρισμός Επιχείρησης ως εποχιακής για το έτος 2019. Εισήγηση Οικον.Υπηρεσίας.
11. Λύση σύμβασης με τις εταιρείες VODAFON-PANAFON AEET & WINDELLAS και εκ νέου εκμίσθωση της Δημοτικής Έκτασης Τ.Κ.Κεφαλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: