Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Φίλες και Φίλοι,
Στο Δήμο μας μετά τις επόμενες εκλογές τίποτε δεν θα είναι όπως πριν. Σ΄ ένα εντελώς νέο αυτοδιοικητικό τοπίο θα κληθούν άτομα και συλλογικότητες να επιδείξουν ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΤΟΛΜΗ.
Βρισκόμαστε σε μία περίοδο προσαρμογής, όπου θα δοκιμαστούν ιδέες, συμπεριφορές, προκαταλήψεις και κουλτούρες, όπου η κοινωνία μας έχει ανάγκη τη μέγιστη συνεννόηση. Αρκεί αυτή η συνεννόηση να παράγει όφελος για τους πολλούς.
Γνωρίζοντας τα παραπάνω και ύστερα από ώριμη σκέψη και διάλογο με αρκετούς φίλους και συνεργάτες, αποφάσισα να απευθυνθώ στους απανταχού Χαιρεθιανούς και να σας ενημερώσω για τα εξής:
Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας της σημερινής Δημοτικής Αρχής, διαπιστώνεται δυστυχώς η απουσία της στην επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων του χωριού μας.
Πριν από αρκετά χρόνια εκλέχτηκα Πρόεδρος για πρώτη φορά από όλους εσάς, αλλά και ιδιαίτερα από τους μακαρίτες Νικόλαο Σχετάκη του Στεφάνου, Στέφανο Σχετάκη του Νικολάου, Βασίλειο Γεωργουδάκη και πετύχαμε όλοι μαζί την ανάπτυξη, την πρόοδο, την συμφιλίωση και την στενή συνεργασία όλων για το καλό του χωριού μας.
Πιστεύω ακράδαντα και το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, ότι μπορούμε, με ειλικρινή διάλογο, μέγιστη συναίνεση, ουσιαστική σύνθεση απόψεων, επίδειξη πολιτικής σοβαρότητας, απόρριψη της σκοπιμότητας, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν, να δρέψουμε τους καρπούς που εμείς προσδοκούμε για το δικό μας αγαπημένο τόπο, τα Χαιρεθιανά.
Οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και θα καθορίσουν αν θα μείνουμε ή όχι στην σημερινή περίοδο στασιμότητας, απραξίας και οικονομικής εγκατάλειψης. Η ανάπτυξη και η πορεία προς τα μπρος του χωριού μας είναι το διακύβευμα των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών.
Θεωρώντας ότι έχω αφήσει θετική σφραγίδα από την παρουσία μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα και ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία, δηλώνω ότι θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα συμμετέχω στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χαιρεθιανών και στηρίζοντας τον υποψήφιο Δήμαρχο Γεώργιο Μυλωνάκη.
Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι η δική μου παρουσία, ως Πρόεδρος της Τοπικής μας Κοινότητας, θα αποτελεί την εγγύηση για τη συνέχιση της προσπάθειας προόδου του τόπου μας.
Στη ζωή, κερδισμένοι είναι εκείνοι που αποφασίζουν να την κάνουν καλύτερη.
Επειδή αυτός ο τόπος μας ενώνει και μας δυναμώνει, είμαστε αποφασισμένοι, να τον κάνουμε καλύτερο!
ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ
Γεώργιος Θεοδωρογλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: