Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

H Ένωση Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων περιοχής Κισάμου, με αφορμή την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, καλεί τους ξενοδόχους, τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και όλους τους ενδιαφερόμενους, στην εκδήλωση που διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019. 
Με στόχο την ενημέρωση για τις δράσεις της Ένωσης και την παρουσίαση τεχνικών marketing, τάσεων στον ξενοδοχειακό τομέα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα με τους παρακάτω ομιλητές:
Βερναδάκης Ιωαννής, Πρόεδρος
Δερουκάκης Μανώλης Αντιδήμαρχος Κισάμου, Τομέα Τουρισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού.
Καράμπουλας Μάριος - NET22 Hospitality Marketing Specialist.
Παρασκάκης Θοδωρής Δημιουργικός γραφίστας.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη και θα βοηθήσει στην προσπάθεια και στον κοινό στόχο που είναι η ενότητα του κλάδου και η επιμόρφωση των εμπλεκομένων στον τουριστικό τομέα.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: